3D (animatie)

  • 3D (animatie)
flexibele-elektronica

Animatie flexibele elektronica

Voor Alligator Plastics Eindhoven hebben we een animatie flexibele elektronica in spuitgietproducten ontwikkeld. Bekijk het artikel op de site van alligator Plastics:

vr00

VR 3D images

Ook voor VR 3D images zijn wij de geschikte partner. Vanuit onze 3D software kunnen we naar diverse VR mogelijkheden exporteren. Interieur, exterieur, Single Mode, Parallel modus, etc. Oculus – Gear VR komt nu wel heel dichtbij….! #3Dpresenteren, #3D VR, #3D […]

Reehorst animatie

Reehorst tank- en installatie

Complete 3D animatie van de werking Reehorst tank- en installatie techniek.

radiz drive

Radiz Drive

Animatie t.b.v. Radiz Drive. Met deze animatie laten we zien hoe het Radiz Drive systeem werkt. 2D animatie met vector images.

winkel03

Ageviewer

Concept voorstellen t.b.v. 3D animatie waarbij op de winkelvloer  je leeftijd wordt geverifieerd d.m.v. een unit aan de kassa. Hiervoor is een 3D animatie uitleg movie gemaakt welke de werking verduidelijkt.

Woonvorm Portugal

Woonvorm Portugal

Woonvorm Portugal. In het noorden van Portugal worden, binnen een natuurlijke omgeving, bijzondere koopwoningen gebouwd. Het terrein is voorzien van een uniek gemeenschappelijk trapezium-zwembad inclusief waterval met een adembenemend uitzicht voor uw ontspanning. Uniek binnen het woonproject is het Helping […]

NicheMed

NicheMed 3D animatie

3D animatie volledig Full HD rendering t.b.v. medische beurs in de Messe van Düsseldorf. In 1,5 minuut laten we de (vernuftige) desinfecterende werking ervan zien.

bielsbank

Bielsbank

Dutch Design bielsbank van gerecyclede bielzen.  

3d-room

Interactieve ruimte

Virtual Reality van een ruimte, kantoor, woning, appartement, volledig in 3D. Voor deze (HTML5, WebGL, Flash) interactieve toepassing is het mogelijk op zowel computer, tablet & smartfone (gyroscope..!) een ruimte volledig in 3D te bekijken. Zo is het ook mogelijk om in […]

Tyco Narvik

Opengewerkte (3D)products

Opengewerkte artikelen of producten kunnen vaak meer zeggen over de werking ervan. Een bewegende animatie in het 3D beeld geeft nog meer prijs van de werking.

1 2 « Previous Page Next Page »

Ecustraat 21A, 4879 NP Etten-Leur, T: (076) 51 45 340, info@pre-pare.nl, KvK te Breda: 20072773