Huisstijl

  • Huisstijl
Concepten NDF - Modular Light Sources

Concepten NDF – MLS

Concepten NDF – Modular Light Sources. Pitch voor complete huisstijl & branding.

Bos-explitatie-vroom-bosfrezen

Folder Bosfrezen

Folder Bosfrezen Bos exploitatie Vroom

kortendijksestraat-site
Mockups Design
HHR-site
01

Silverbrains

Totale concept vormgeving & huisstijl voor Silverbrains, platform voor 50+ I.s.m. Brand New Direcions is deze vormgeving voor “sharing wisdom of 50+ crowd” tot stand gekomen.

BondPark

BondPark website

Volledig responsive website BondPark. Nog groeiende betreft de invulling. I.c.m. Team Mapito hebben we de volledige website incl. fotografie onder handen genomen. Er volgt nog een online boekings module voor kantoorruimte en/of vergaderruimte reservering & nieuwe fotografie van nog te realiseren […]

bondpark_vouwwand

BondPark trailer + banner

T.b.v. de Bond Spectre film in Pathé Breda hebben we i.c.m. Team Mapito een BondPark trailer gemaakt voor de VIP genodigden.

vdvd website

VDVD huisstijl

In opdracht van VDVD gerechtsdeurwaarders uit België is er een geheel nieuwe huisstijl met krachtig beeldmerk voor deze doelgroep ontwikkeld. Huisstijl, website met CMS staan in de startblokken voor lancering.

SBS6_vdvd kerstkaart

Hart van Nederland

Hart van Nederland heeft een kerst (kaart)special uitgezonden op 11 december. Het komt steeds minder voor, maar een kerstwens op de deurmat is nog steeds een aardige attentie ! Het leuke is dat uit de duizenden kaarten die er worden gedrukt, die […]

1 2 3 « Previous Page Next Page »

Ecustraat 21A, 4879 NP Etten-Leur, T: (076) 51 45 340, info@pre-pare.nl, KvK te Breda: 20072773