Brightsign Digital Signage

  • Brightsign Digital Signage

brightsign mediaplayer

BrightSign Digital Signage

Interactive media, commercials, Videoproducties, DVD, Web Trailers, Webcasting, Digital Signage, Narrowcasting, Instore video; alle disciplines onder één dak, van realisatie tot presentatie.

Beeldscherminformatie met de professionele BrightSign HD mediaplayers voor Digital Signage en Narrowcasting. Interactief, touchscreen, synchroon spelen.
Totaaloplossingen voor Mediaproductie

Pre-Pare vertaalt uw idee in een professioneel audiovisueel product en biedt daarbij de juiste technische oplossing. Wij realiseren de projecten met een klein bevlogen team. De productiekosten blijven daardoor relatief laag. Er is ook aandacht voor kleinere budgetten. De kwaliteit staat echter altijd voorop. Een kwaliteit, die zowel op creatief-, inhoudelijk- als op technisch niveau, “High-End” genoemd mag worden.


Het beste in de Digital Signage

BrightSign’s state-of-the-art technologie is te vinden over heel de wereld, de hardware van BrightSign staat bekend om zijn extreme betrouwbaarheid met een uiterst robuuste OS welke speciaal gebouwd is voor digital signage. Met BrightSign kan uw Digital Signage eenvoudig en gebruiksklaar worden opgeleverd. Heeft u een gespecialiseerde of een oplossing welke veel kracht kost bent u ook aan het juiste adres.


BrightSign Interactief

De BrightSign mediaplayers bieden geavanceerde mogelijkheden voor interactieve projecten.
Interactiviteit is mogelijk met drukknoppen. touchpads, touchscreens, touchfolie en meer…
Ook aansturing van externe devices & DMX controles behoort tot de standaard mogelijkheden.

Toepassingen zien we niet aleen in een museum of op een tentoonstelling, maar ook in winkels (Point of Sale) en informatieziolen (Point of Information).
Er zijn diverse optionele devices voor koppeling met externe apparatuur.
De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Pre-Pare interactive kan in al deze opstellingen hierin voorzien in techniek, vormgeving & realisatie.

Roosendaal, T: 0165-567830, info@pre-pare.nl, KvK te Breda: 20072773