City of imagineers

  • City of imagineers

cofi-headercity of imagineers Breda

Breda heeft een creatieve sector die verenigd is in City of imagineers.

Het nieuwe samenwerken
City of imagineers bundelt de krachten en creativiteit van meer dan 120 bedrijven in de regio Breda. Samen doorbreken we gestelde grenzen en ontdekken we een nieuwe wereld.

City of imagineers is de eerste organisatie die de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau tilt. City of imagineers bouwt aan een innovatieve (inter)nationale uitstraling van de Breda. Dat doen we vanuit gezamenlijk belang; door samen te werken, elkaar te versterken, en door onze kennis en kunde beter uit te dragen. Zo bouwen ze aan een krachtige sector met werk en werkgelegenheid als doel.

De gemeente Breda onderkent het groeiende economisch belang van de creatieve sector, dat in Breda verankerd is in top-opleidingen, evenementen en een groeiend aantal bedrijven. Het is de wens om dit creatieve potentieel tot uiting te laten komen, in de uitstraling van de stad en in het merk Breda. Daarom ondersteunt de gemeente dit initiatief van harte.

Pre-Pare interactive heeft als missie het samenwerken en informatie delen te bevorderen en heeft veel goede contacten in de regio met regionale samenwerkingsverbanden. Deze missie en activiteiten sluiten goed aan op de visie van City of imagineers en Pre-Pare interactive draagt dan ook graag haar steentje bij aan de vereniging.

Onze core business hierbij is online & offline media, interface design, grafisch ontwerp, 3D visuals – animatie, infographics, wervelende websites & bedrijfsfilms.

Bekijk onze portfolio. Be Pre-Pare[d]..!

Bekijk de City of Imagineers trailer.

Roosendaal, T: 0165-567830, info@pre-pare.nl, KvK te Breda: 20072773