Info graphics

  • Info graphics
website_mijlweg63

Website Mijlweg

Voor een verhuur object aan de Mijlweg 63 in Dordrecht hebben we de visuals & Onepage website ontwikkeld evenals de SEO vindbaarheid ervan.

01

Silverbrains

Totale concept vormgeving & huisstijl voor Silverbrains, platform voor 50+ I.s.m. Brand New Direcions is deze vormgeving voor “sharing wisdom of 50+ crowd” tot stand gekomen.

radiz drive

Radiz Drive

Animatie t.b.v. Radiz Drive. Met deze animatie laten we zien hoe het Radiz Drive systeem werkt. 2D animatie met vector images.

nemo04

SunCastle

Interface design, vernuftige oplossingen en aansturing m.b.v. HTML5 / Angular JS techniek. D.m.v. een smartfone kan de gebruiker, sytemen aan- of uitzetten als een proces is opgelost. Het responsive platform is online en volledig operationeel en wordt door de klant […]

3dplattegrond_site

3D plattegrond

Je komt ze overal tegen. Op huizen site’s, op nieuwbouw huizen site’s, Funda, etc. We maken ze op basis van de plattegronden of op basis van foto’s met maatvoering.

interieur4

Interieur grand café

Voor diverse opdrachtgevers ontwerpen we de beursstand of complete interieur toepassingen. Onze voorstellen zijn meteen in 3D zichtbaar zodat alles in 1 oogopslag inzichtelijk gemaakt wordt. De nieuwste toepassing is een plattegrond volledig in 3D te kunnen tonen op een […]

cargill_3d

Cargill 3D

In samenwerking met Printemps Design is heel het productie proces in 3D animatie gemaakt.

« Previous Page Next Page »

Roosendaal, T: 0165-567830, info@pre-pare.nl, KvK te Breda: 20072773